Luca Merision en Braiam (v. Eta Beta SGH) konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 27,00 seconden. Pascale Haep en Chartraine (v. Alezan) konden eveneens de nul de behouden en stopten de chrono na 27,10 seconden.

Arthur Da Silva (Calisto) en Patrick Jonkmans (Kamiel van het Langwater) vervolledigden de top vijf op plaatsen vier en vijf. 

1m30 vrijdag 

Gauthier Mercenier schrijf vrijdag het 1m30 op zijn naam. In het zadel van Hobbit kon hij een foutloze ronde springen in 23,62 seconden. Abdelkader Benharrats en Churchill namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens de nul behouden en klokten af in 23,71 seconden. Kim Thiry en Fausto (v. Dokkum de Rialfo) eindigden op de derde plaats na een foutloze rond in 24,19 seconden. 

Alex Duffy (TSH First Edition) en Charlotte Philippe (Déesse de la sûre) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

1m40 zaterdag 

Op zaterdag werd het 1m40 van de Gold Tour gewonnen door Charlotte Philippe. Zij reed Godiva S (v. Andiamo) foutloos doorheen het parcours dat rechtstreeks tegen de klok gereden werd en klokte af in 60,45 seconden. Anna Maria Kuhlmann en Fabian (v. Gailard de la Pomme) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 67,78 seconden. Alessandra Colombo en Cool Beauty (v. Colman) namen de derde plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en stopten de chrono na 69,59 seconden. 

Yves Vanderhasselt (Nairobi van de Kojakhoeve) en Ruben Lamers (Embassador) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf. 

1m30 zondag 

Abdelkader Benharrats en Churchill wonnen het 1m30 op vrijdag. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 67,34 seconden. Kim Thiry eindigde met Fausto (v. Emerald) op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 68,59 seconden. Charlotte Philippe vervolledigde het podium in het zadel van Electro van de Kromsteeg Z (v. Chacco-Blue). Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 76,04 seconden. 

Elisa Pietteur (Charita) en Glenn Van Riet (Make my Day) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten