Vincent Voorn reed een snelle ronde op Zeus maar kon niet tippen aan de Belgische Gilles Thomas. In combinatie met J. Comghorla van Beek (v. Comme Il Faut) bleef hij maar liefst zes seconden voor op de concurrentie en gaf hen geen schijn van kans. Voorn werd dan weer op de voet gevolgd door Sophie Schindlbeck met Catinka S (v. Chin Champ). Onder het goud werd er verder nog hard gestreden voor de overige plaatsen.

Maar Voorn was niet de enige Nederlander die zich liet opmerken in deze rubriek. Doron Kuipers bleef met Gun Powder (v. Econoon van het Lindehof) nog net binnen de top tien terwijl Roosje Brouwer hem volgde met I-Star (v. Big Star) op elf. 

Volledige uitslag

4* Big Tour 1.35m

Doron Kuipers zorgde in de 1.35m voor een Nederlandse medaille en reed op Just a Moment van 't Heerenhuys (v. E Star) naar het brons. In de top vijf kreeg hij het gezelschap van Roosje Brouwer die in het zadel van New-Livia van 't Roth (v. Non Stop) naar de vijfde plaats reed. 

Volledige uitslag

4* Medium Tour 1.30m

Wat langer vond Daan Adams de weg naar de top vijf in de 1.30m hoge Medium Tour. De Nederlander werd met Ginette vd Kempenhoeve (v. Non Stop) vierde.