De winst in deze rubriek was voor de Belg Thierry Goffinet. In de tweede fase sprong zijn Funny Girl (Spender S) naar een foutloze rit in 32,94 seconden. De Ier Michael Pender kwam met Hhs Fortune (Catoki) in de buurt van die tijd maar eindigde met 33,15 seconden op de tweede plaats. Het brons in deze proef was voor Jude Burgess met Comeback de Fremis (Ugano Sitte) en een tijd van 33,66 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor David Will met Navarro DL (Canabis Z) en Niels Kersten met Gillion ES (Lamm de Fetan). 

In de 1.30m rubriek was Yoni van Santvoort de hoogst genoteerde Nederlander op de achtste plaats met Esprit (Sir Scandic). De winst in deze proef was voor Victor Bettendorf met Catapulte de La Roque (Quaprice Bois Margot). Met een tijd van 54,74 seconden waren zij ruim sneller dan Antonia Platt die met G Star Blue (Mr Blue) tweede eindigde. Op het podium werd ze vergezeld door haar landgenoot Charlene Bastone met Halina HL (Dexter R) en een tijd van 58,68 seconden. 

Klik hier voor de resultaten.