Skip to content

Copyright

Veenstra start de dag met winst in Lier

In het Azelhof in Lier ging de laatste dag van een internationaal concours naar goede gewoonte van start met een 1m10 en een 1m20 rubriek van de CSI1* competitie. In het 1m20 was er een gedeelde overwinning: zowel Hilde Veenstra (After Pleasure Toltien) als Maxine Gaelens (Noblesse Royale) stopten de chrono na 55,92 seconden. 

De derde plaats was voor Liesl Mertens. Zij rekende op de 7-jarige Nashville vh Legiathof Z v. Nonstop) om in 55,95 seconden een foutloze ronde te springen. Evelyne Vergauwen (Nobilis d'Arsouilles) en Harriet Cooper (Kinnegards Ligtning) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

1m10 

In het 1m10 reed Piet Van Aarle naar de overwinning. Hij kon met Anyway (v. Arko's Boy Z) een foutloze ronde springen en stopte de chrono na 53,17 seconden. Bart Vanderstraeten en In Time (v. Winningmood vd Arenberg) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 55,10 seconden. Ook hier eindigde Lies Mertens op de derde plaats. Dit keer reed ze Andiamo's Ange vh Legitahof Z (v. Andiamo Z) foutloos rond in 56,85 seconden. 

Estelle Gerard (Jedam) en Aurore Chirsten (Lovario Red Wine) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten



Vorige Topruiters selecteren paarden voor aankomende online veiling Volgende McIntosh naar de overwinning in Wereldbeker Taupo