De tweede plaats was voor Christian Kukuk. Hij rekende op Constantin 110 (v. Colestus) om in 35,87 seconden naar de finish te rijden. Sergio Alvarez Moya en Valdocco des Caps (v. Number One d'Iso) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,24 seconden. 

Peder Fredricson (Hansson WI) en Charlotte Leoni (Venezia d'Elke) vervolledigden de top vijf. 

Wout-Jan van der Schans kon zich ook klasseren op de dertiende plaats. Hij reed Forland van de Sprengenberg (v. Nabab de Reve) naar de finish in 39,72 seconden maar tikte hierbij één balk uit de lepels.

Klik hier voor de resultaten

Silver 1m30

In het 1m30 van de Silver competitie reed Alexis Goulet naar de overwinning. Hij was in het zadel van Unyke (v. Ucello) de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 57,65 seconden. Voor Pius Schwizer was er met Coup de Veur Pleville (v. Couer de Nobless M) een tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 60,29 seconden. Virginie Thonon was de beste Belgische op de derde plaats. Zij rekende op Zirkana Adelheid Z (v. Zandor Z) om in 61,84 seconden een foutloze ronde te springen. 

Ainhoa Manero (Fortin) en Michelle Haab (Rosso Picez) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten