Henk van de Pol en Cash Sent (v. Verdi) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om alle balken in de lepels te laten en klokten af in 34,57 seconden. Vincent Voorn en Explosion (v. Applaus) vervolledigden het podium. Zij sprongen een foutloze ronde in 34,72 seconden. 

Olivier Perreau (Chrysolite Fonroy) en Johan-Sebastian Gulliksen (Chaloubet) vervolledigden de top vijf. 

Willem Greve (High Five) kon zich klasseren op de veertiende plaats.

Klik hier voor de resultaten

Medium Tour B 1m40

In het 1m40 van de Medium Tour ging de overwinning naar Giulia Martinengo Marquet. Ze reed Daytona della Caccia (v. Diamant de Semilly) foutloos rond in 62,36 seconden. David Will volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Carthage 3 (v. Cascadello I) een foutloze ronde springen in 63,69 seconden. Guy Jonqueres d'Oriola vervolledigde het podium. Hij reed Ando de la Soire (v. Quick Star) foutloos rond in 67,89 seconden. 

Olivier Perreau (GL Events Dolce Deceuninck) en Doron Kuipers (Isodermus Pp) vervolledigden de top vijf. 

Tom Martens kon zich op zijn beurt ook klasseren. Hij reed Baucis d'Ouilly (v. Modesto) foutloos naar de finish in 72,71 seconden. Dat leverde hem de elfde plaats op. 

Small Tour B 1m35

Patricia Segura verzekerde een Spaanse overwinning in het 1m35 van de Small Tour. Ze reed Valseuse de Terlong (v. Joyau de Bloye) foutloos naar de finish in 67,61 seconden. Kellie Allen en Beetlejuice (v. Baloubet du Rouet) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 70,05 seconden. Anoek van der Pluijm zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Ze reed de 8-jarige KWPN-merrie Iriz (v. Eldorado vd Zeshoek) naar de derde plaats.

Sara Lindroos (Conceana PS) en Patricia Segura (Voisine de Normandie) vervolledigden de top vijf. Senna Everse eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Ze reed Kerswin van't Roosakker (v. Echo van't Spieveld) foutloos rond in 71,55 seconden.