Ciaran Nallon eindigde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Rockwell RC (v. Kannan) een foutloze ronde springen en klokte af in 67,76 seconden. Giulia Martinengo Marquet en Jotage B (v. Denzel van't Meulenhof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 68,02 seconden. 

Gudrun Patteet (Sea Coast Enjoy Z) en Jane Richard Philips (Ocean) vervolledigden de top vijf.

6-jarigen 

Bij de 6-jarigen was de overwinning voor Emma Stoker. Zij reed Ferluche de Kergas (v. Montender) naar de finish in 63,47 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Ignace Philips de Vuyst, die gisteren vrijwel elke rubriek op zijn naam schreef, moest dit keer vrede nemen met de tweede plaats. Dit keer rekende hij op Kavanna Eh Z (v. Kannan) om in 64,04 seconden een foutloze ronde te springen. Cian Goggins en Castleforbes Fedora (v; Cornet Obolenksy) vervolledigden de top drie; Zij konden een foutloze ronde springen in 64,71 seconden. 

Alvaro Gonzalez De Zarate (Kwak Fly) en Gaj Riossa (Crystal Clear North Star) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Cindy van der Werf (Treasure Orange Z) en Kim Bril (Petitfour vd Wareslage) konden zich ook klasseren. 

In de tweede rubriek voor 6-jarigen ging de overwinning naar Jane Richard Philips. Zij reed Aequitus vh Bergerhof Z (v. Andiamo Z) foutloos naar de finish in 62,72 seconden. Ze bleef hiermee de Spaanse ruiter Armado Trapote Mariscal voor die met Kristal's Beauty B (v. F One Usa) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 65,13 seconden. Ivan Dalton en Finley de la Luce (v. Luidam) vervolledigden de top drie. Zij konden een foutloze ronde springen in 70,17 seconden. 

Maria Ostman (Newton) en Patricia Segura (Fascia) vervolledigden de top vijf. 

Nederlandse klasseringen waren er voor Senna Everse (Kamilla) en Kim Emmen (Chuck Marienshof Z). Ze eindigden respectievelijk op plaatsen veertien en vijftien.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen reed Konstantin Deeken Künnemann naar de overwinning. Hij reed Kinclaith (v. Kannan) naar het goud door in 34,16 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef hiermee Ignace Philips de Vuyst voor die zowel de tweede (Quit Isae de Guldenboom) als de derde (Qapriole van de Musschaver) plaats mee naar huis nam. 

Anouk van der Pluijm volgde op de vierde plaats. In het zadel van Limited Edition (v. Gullit HBC) kon ze een foutloze ronde springen en klokte ze af in 37,81 seconden. Javier Gonzalez Fraga (Flamenco JGF) vervolledigde de top vijf.

Klik hier voor de resultaten