Liesbeth Hanssens en Kasatchock van de Solheide (v. Stakkato) waren goed voor de tweede plaats. Voor hen was er eveneens een foutloze ronde in 71,27 seconden. Anais Vase en Ice Cream Sept Z (v. Inshallah de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 71,77 seconden. 

Lise Lambillon (Cartha Girl Bin) en Jan Willem Schaap (Lfalke) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

In het 1m20 ging de overwinning naar Jan Lamberts. Hij rekende op Daytone LV Z (v. Dominator 2000Z) om in 39,81 seconden foutloos rond te springen. Sanne de Jong en Malina volgden op de tweede plaats. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 40,64 seconden. Emma Leonard en K-do van't Bosveld (v. Edjaz van't Merelsnest) maakten de top drie compleet. Het duo noteerde een mooie nulronde in 41,10 seconden. 

Steve Lefevre (Mu Lan) en Johan Worst (Monterosa WS) werden vierde en vijfde.

In het 1m10 was Antoine Gustin de beste. In het zadel van Dugini du Houmier (v. Ugano Sitte) kon hij een foutloze ronde achter zijn naam noteren in 35,58 seconden. Zoé Fonteyn en Lakkato de Litrange CXXIII (v. Stakkato) volgden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 37,00 seconden. Jonathan Soquet en Jfk de la Salm mochten op de derde podiumtrede plaatsnemen.

Mohammed Ali JF Al Adba (Luna Beauty Hairconcept) en Laura Scheepers (Kadans PL Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m00 voor paarden zag de top drie er als volgt uit: Juliette Kriescher (Boterkoek), Lea Baltus (Utah du Vieux Chene) en Axelle Deprez (Chocolates Girl Z). 

Bij de pony's waren er ook heel wat Nederlandse klasseringen. Mees Boeren schreef het 1m10/1m20 hoofdnummer op zijn naam. Hij deed dit door Adje in 45,52 seconden foutloos rond te rijden. Liandria Peek en Cheela volgden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 48,04 seconden. Alisha Korf eindigde met Salto Patento net buiten de top drie op de vierde plek.

In het 90 cm voor pony's konden Liandrie Peek (Greenfield Storm), Lynn Van Den Brink (Hopstein Diamond) en Denise Krf (Chocotoff) zich klasseren. In het 70 cm reed Lynn van den Brink naar de overwinning in het zadel van Hoge Lintborst Timber. Selin Van Vliet en Enjoy werden derde.

Klik hier voor alle resultaten