Izabelle Rogers kon deze proef winnen met Uncanny in de razendsnelle tijd van 55,85 seconden. Zo bleef ze haar landgenote Noora Von Bülow voor, die tweede werd met Delflip in een tijd van 57,80 seconden. Enkel de top twee kon de tijd onder de 60 seconden houden. 

Siebe Leemans leverde de beste Nederlandse prestatie. Met de NRPS-merrie Orchid's Lonette (v. Kanshebber) sprong hij naar de derde plaats. 

Joelle Muijres (Romeo van de Groenweg) en Renske van Middendorp (Funky) konden zich ook nog klasseren. 


CSIOCh Small Tour - 1m25 

De Small Tour voor Children werd gewonnen door Malgorzata Babczynska en Pluto 75 (v. Plot Blue) in een tijd van 57,84 seconden. 

Bethany Vos leverde hier de beste Nederlandse prestatie. Met de SBS-ruin Asterix (v. Toulon) sprong ze net buiten het podium naar een vierde plaats. Jesse Berkers (Kerina) en Yoni van Santvoort (Ilandra) konden zich ook nog klasseren. 


CSIOJ Big Tour - 1m40 

De Big Tour voor Juniors had een half Nederlandse overwinning. Jake Myers kon de proef namelijk winnen met de KWPN-merrie Fun Time Cilla (v. Quality Time TN). 

Mila Everse was de beste Nederlandse. Met Orso Del Terriccio (v. Indoctro) sprong ze naar de achste plaats. Wesley de Boer (Icarinda), Finn Boerekamp (Sildouch Z) en Thijmen Vos (Ive Got The Key) konden zich ook nog plaatsen. 


Klik hier voor alle resultaten.