Ze bleef hiermee Belinda de Graaf voor die in deze rubriek naar het zilver reed. Zij rekende op Mernandez H2 (v. Hernandez TN) om in 80,08 seconden foutloos rond te rijden. Jasmijn Westerbeke (Independent SB) en Annabel Adriaanssen (Lisboa) konden zich in deze rubriek ook klasseren. 

In de rankingrubriek van de CSI2* competitie was er een Duitse overwinning.  In deze rubriek werd er rechtstreeks tegen de klok gereden. 67 combinaties waagden hun kans maar uiteindelijk was het Cedric Wolf die een Duitse overwinning verzekerde. hij kon in het zadel van Capitano Z (v. Cornado NRW) een pijlsnelle ronde achter zijn naam noteren. Hij was met 38,33 seconden een seconde sneller dan zijn eerste achtervolger. 

Die eerste achtervolger was Enrique Gonzalez. De Mexicaan kon in het zadel van Origi van de Zeshoek (v. Marius Claudius) een foutloze ronde achter zijn naam noteren. Het duo klokte af in 69,34 seconden. Frederic Vernaet zorgde voor de beste Belgische prestatie. Zijn foutloze ronde met Okina van de Bien (v. Toulon) onder het zadel, leverde hem de derde plaats op. Vernaet stopte de chrono na 69,86 seconden. 

Kilian Norris (O'Neill van't Heike) en Linda Portychova (Lara) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Jody van Gerwen werd de beste Nederlandse in deze rubriek zij reed Panamera Sth (v. Jonsaunier Dwergse Hagen) naar de elfde plek.

Klik hier voor de resultaten