Harry Charles en Gelano (v. Eldorado vd Zeshoek) eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde te springen en finishten in 65,70 seconden. Katrin Eckermann maakte de top drie compleet. Zij reed Tiamo Z (v. Otangelo) foutloos naar de finish in 67,65 seconden. 

Adeline Hecart (Colchique du Gibet) en Ruben Romp (Hiek'N) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m30

In het 1m30 van de Gold competitie reed Josefina Goess-Saurau naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Caher Lux Bravo (v. Fss Correlli Bravo) een foutloze ronde springen in 56,41 seconden. Ze bleef hiermee haar eerste concurrenten ver vooruit. Anna Power kwam met Tahiclaud (v. Kashmir van Schuttershof) het dichtst in de buurt. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 59,77 seconden. Beau Schuttelaar en Ittorio VL (v. Vittorio) zorgden voor de beste Nederlandse prestatie. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 60,90 seconden.

Carmen Argüelles Martin (Fito de Perceyo) en Josefina Goess-Saurau (Annaghmore Beach Cruise) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Schuttelaar kon zich ook nog klasseren op de zevende plaats. Dit keer reed ze It's A Dream VG (v. Air Jordan Z) naar de zevende plaats.

Klik hier voor alle resultaten