Patrick Stühlmeyer en Carmina 51 (v. Casall) verzekerde het goud in deze hoofdrubriek. Het duo finishte in de snelste foutloze tijd van 62,64 seconden. Anthony Wellens kon rekenen op Domenco (v. Umex Sport Cornet's Stern) om in 64,08 seconden naar de tweede plaats te rijden. Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Gladstone (v. Grison van den Bisschop (v. Hemmingway) verzekerden het brons met een tijd van 64,97 seconden. 

Amanda Landeblad (For Killy) werd vierde en verwees hiermee Nathan Budd (Cadix des Rosier) naar de vijfde plaats. 

Tot slot waren er nog Nederlandse klasseringen voor Leopold van Asten (VDL Groep Elegant Hero Z) en Loewie Joppen (Havel van de Wolfsakker Z). 

Loewie Joppen scoort in 1* 1.25m 

Ook in de CSI1* 1.25m proef was Loewie Joppen in goede doen en verzekerde hij met Candy Holiday (v. Cardento 933) een top vijf klassering. Vervolgens klasseerde ook Megan Laseur en Kane (v. Douglas) zich in de top vijftien. Megan Laseur (Idwerd) klasseerde zich in de U25 1.35m rubriek als vierde. 

Tani Joosten in top tien bij zesjarigen 

Bij de zesjarige paarden verzekerde Tani Joosten (Lagrande E) een zevende plek. Ze werd opgevolgd door Johnny Pals (Grand Amour) die achtste werd. Loewie Joppen (Champion Charles Lj Z) werd twaalfde. 

Klik hier voor de resultaten.