Vermeir had lang aan de leiding gestaan met Joyride S onder het zadel. Het leek er dan ook op dat hun foutloze ronde in een tijd van 31,91 seconden voldoende zou zijn voor de overwinning. Patrick Alkema stak hier dus op het nippertje een stokje voor door met Fitona nog net iets beter te doen. De Nederlandse combinatie bereikte de finish na 31,63 seconden.

William Schreuder nam de derde plaats voor zijn rekening. Ook hij hield het foutloos in het zadel van Quint (v. Quintender) en finishte in 32,57 seconden. Niels Fockaert en Mambo van de Kouterhoeve (v. Darco) eindigden op de vierde plaats. Felix Mccartney en Argus van Orshof (v. Armitage) eindigden op vijf.

1m10

Eerder vandaag werd ook het 1m10 gesprongen. De Franse amazone Pauline Cogniot won daar in het zadel van Gigi Bonita (v. Vigo D'Arsouiles). Ze sprong een foutloze omloop in 28,84 seconden. Hiermee bleef ze Jordy Janssens voor die met Tik Tak J&J Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) op de tweede plaats eindigde. Jill Van Der Stukken (Allegre Miltoo Z) en Myrthe Gielen (Jaggy vd Kopshoeven) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Maren Raucamp en Starlight (v. Spartacus) vervolledigden de top vijf.