De overwinning was ook in deze proef voor Ierland dankzij Denis Lynch. Dit keer kon hij rekenen op Cornets Iberio (Cornet Obolensky), die foutloos bleef in 64,13 seconden. Jake Hunter en Global Jativia (Cardento 933) volgen op slechts een tiende van een seconde op de tweede plaats. Felix Hassmann en Gsi Pit Perigueux (Perigueux) maken het podium compleet. 

Tenslotte is er een vierde plaats voor Frederike Staack met Kalinka de Kalvarie (Mr Blue) en een vijfde plaats voor Suus Kuyten met Dallas du Domaine Z (Darco). 

Kevin Beerse en Gilona AO (Zavall VDL) waren goed voor een zevende plaats, Frank Schuttert en Kinky Boy vh Gildenhof (Nabab de Reve) eindigden tiende. 

Daarnaast werd ook de 1.40m rubriek verreden.

Darragh Kenny trok aan het langste eind. Met Cicomein VDL (Chacco Blue) wist hij foutloos te blijven in 58,05 seconden, wat ruim voldoende bleek te zijn voor de overwinning. Leonie Peeters en Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia) waren met 61,89 seconden goed voor het zilver, terwijl Denis Lynch en Chateau Petrus (Cornet Obolensky) het Ierse feestje compleet maken met een derde plaats in 64,76 seconden. 

Eiken Sato en Chacfly PS (Chacco Blue) vervolledigen samen met Katrin Eckermann en Tiamo Z (Otangelo) de top vijf. Anouk de Ruijter en Dancing Nini Z (Davidoff BB) eindigden knap zesde. 

Klik hier voor de resultaten.