Thijssen hield net geen zestig andere combinaties achter haar. Met de elfjarige KWPN ruin zette de Nederlandse de winnende tijd op 33,60. Daarmee blijven ze ruim een seconde voor op Matthew Sampson die in het zadel van Ermitage d'Argouges (v. Armitages Boy) tweede werd. Michael Viehweg vervolledigde de top drie met Comanche (v. Comme Il Faut). 

Frank Schuttert wist zich ook te plaatsen en eindigde in het zadel van Nikias vd Bisschop (v. Echo van T Spieveld) op dertien. 

Bekijk de volledige uitslag hier

Sanne Thijssen blijft de overwinningen maar binnenhalen. De Nederlandse amazone won na de Big Tour ook nog de hoogste rubriek van de Medium Tour. Clarima 6 (v. Clarimo) zorgde net als Hawai Balia NL voor een seconde voorsprong en een nieuw erelint voor Thijssen! Ruim negentig combinaties werden door Sanne Thijssen achter haar verwezen. 

Door het grote deelnemersveld wisten 24 deelnemers zich te kwalificeren. Frank Schuttert sloot de top tien af in het zadel van Hawaii-S (v. Inshallah de Muze). Verder plaatsten Gerco Schröder en Hendrik-Jan Schuttert zich ook nog. 

Bekijk de volledige uitslag hier

In de Medium Tour over 1.30m was Gerco Schröder die zich een tweede keer vandaag liet opvallen. Met Jaguar (v. Corporal VDL) vond hij net geen plaats in de top tien en werd elfde.