Arantza Berasategui Garro ging alvast naar huis met goud in deze Grand Prix. In het zadel van Tescari'Jac (v. Jac Potes) snelde Garro in 41,77 seconden naar de eerste plaats. Evelyne Putters kon rekenen op haar trouwe Eye of the Tiger (v. Carambole) om foutloos over de meet te rijden in 41,91 seconden. Nick Nanning zorgde voor de Nederlandse driekleur op het podium en verzekerde met Bandia (v. Clinsmann 2) een derde plaats in 42,34 seconden.

Charles Berthol (Laurens-S) werd vierde en Frida Munk Lassen (Valeria Ask) eindigde vijfde. Wesley de Boer (Sisi) eindigde voor Nederland nog negende.

Renske van Middendorp en Emma Bocken in uitstekende doen

In de CSIOP 1.25m rubriek zorgde Renske van Middendorp met Bosvallei' Tiego (v. Kielshoop Honeymill) voor een Nederlandse derde plek. Vervolgens klasseerde Emma Bocken zich met Icarus (v. Querlybet Hero) in de CSIOY 1.35m rubriek.

Bethany Vos en Siebe Leemas scoren klasseringen

In de CSIOCh 1.25m proef zorgde Bethany Vos met Asterix (v. Toulon) voor een top tien klassering. Ook Faye Louise Vos en Calgary 56 (v. Carinjo) en Yoni van Santvoort (Kinky Girl) schitterden in het klassement.

Vervolgens sprong Siebe Leemans met Noriego Vd Riloo (v. For Pleasure) in de CSIOP 1.30m Grand Prix nog nipt naar een klassering.