De overwinning was voor Frederick Troschke en La Chappel (v. Lord Fauntleroy, f. Cappenber). Zij konden een foutloze ronde springen in 40,17 seconden. Nina Schäfer en Dianconcello (v. Diacontinus, f. Bachmann) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 41,68 seconden.

Adir Dias de Abreu (Casello) en Kellie Allen (Kindly) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Gilles Dunon (Pryor) en Steve Lefevre (Paola vd Bisschop).

7- en 8-jarigen

Bij de 7- en 8-jarige paarden konden er twaalf combinaties doorstoten naar de barrage. De overwinning ging hier naar Camila Mazza de Benedicto. Zij kon in het zadel van Sea Coast Cupido ter Goes (v. Chellano Alpha Z, f. Stal ter Goes) een foutloze ronde springen in 36,87 seconden. Eoin Mcmahon en Kir Royal 104 (v. Elivs Ter Putte, f. Lenz) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden een nulronde achter hun naam noteren en finishten in 36,90 seconden. Catherina van Roosbroeck (v. Elvis Ter Putte, f. Vandewiele) waren goed voor de derde plaats na een foutloze ronde in 36,99 seconden.

Guy Beyers (Of Passion van den Dael) en Nicola Philippaerts (Extase St Hermelle) vervolledigden de top vijf. 

Michel Hendrix (James Bond HX) sprong ook in de top tien.

CSI1* 1m25

Eerder vandaag zorgde Sophie Smidt voor een Belgische podiumplek in het 1m25 van de CSI1* competitie. Zij rekende op Carim (v. Colestus, f. Verst) om in 76,21 seconden een foutloze ronde te springen. Voor Lucy Wood (Heerdelon) en Nano Healy (Costa Concordia) was er een eerste en een derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten