Hij deed hiermee beter dan Mel Thijssen die de tweede plaats mee naar huis nam. Zij rekende op Jarizona van de Muggenhoek (v. Arizona) pm in 32,82 seconden een foutloze ronde te springen. Jens Vandenberk en Its Me G vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,28 seconden.

Voor Harry Allen en Wouter-Jan van der Schans was er een vierde en een vijfde plaats. Allen zadelde Italy Hdh (v. Cream On Top) om in 33,49 seconden foutloos rond te springen; Van der Schans haalde Jager (v. Numero Uno) van stal. Zij behielden de nul en klokten af in 33,66 seconden.

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van John Steeghs (Indigo) en Demi van Grunsven (Jillz).

Klik hier voor de resultaten

In de Grand Prix was Joost Martens de beste Nederlander. Hij reed Iceman Elrite (v. For Pleasure) naar de zevende plaats. De deelnemers kregen in deze Grand Prix een erg pittig parcours voorgeschoteld: 65 deelnemers kwamen aan de start maar slechts drie van hen slaagden erin om een foutloze eerste ronde te springen. Een barrage met slechts drie kandidaten moest dus uitsluitsel bieden.

In die barrage was de Franse Vera Benchimol de snelste. Zij reed Dream Star One (v. Kannan) foutloos rond in 42,47 seconden. Cilma Hellström en Sam van de Helle (v. Stakkato) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en klokten af in 43,94 seconden. De snelste tijd kwam van Ebba Danielsson en Nikita vd Vosberg (v. Echo van't Spieveld). Twee springfouten verwezen hen echter naar de derde plaats.

Naast Joost Martens kon ook Daphne van der Schaar (Iceman Vds) zich in deze GP kwalificeren. Zij eindigde op de elfde plaats. Jeffrey Schmitz (Kaviaar Delta Mossel Z) en Doron Kuipers (I Am Codex) eindigden ook in de prijzen.