In deze teamcompetitie voor de U25-ruiters bleef het uiterst spannend tot op de laatste moment. Team België, bestaande uit Gilles Thomas en Thibeau Spits verzekerden een eerste plaats in deze Les Talents Hermès Team Classification. Gilles Thomas kon rekenen op Jetric Van Beek Z (v. Jivago d'Arsouilles) en met Juragold Bormes (v. Contact van de Heffinck) verzekerde eveneens Thibeau Spits twee foutloze omlopen. Het duo eindigde op een foutenmarge van vier strafpunten maar zetten de snelste omlopen neer. 

Team België verwees het Britse team naar de tweede plaats. De twee zussen Sienna en Scarlett Charles namen genoegen met een tweede plaats. Sienna kon rekenen op Ornellaia (v. For Pleasure) terwijl de zus Scarlett de piste betrad met Lordanos Junior (v. Lordarnos). Ook deze twee dames noteerden een totaal van vier strafpunten maar waren net niet snel genoeg voor de overwinning. 

Matt Garrigan en HHS Seattle (v. Pacino) die een team vormde met Anna Carway en Ajaccio (v. Caretino) bezorgden Ierland een bronzen medaille in deze teamcompetitie. Team Ierland zag in de eerste omloop vier strafpunten verschijnen maar wel met sterke tijden en eindigden hiermee dus derde. 

Team Frankrijk bestaande uit Laura Klein (Cattleya Plassay) en Antoine Ermann (Azur Du Vinnebus) werden vierde. De vijfde plaats was voor Nederland met Mel Thijssen (Florida Balia NL) en Teddy van de Rijt (Gino). 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © JC Bordas voor Equnews