Oliver Lazarus en Conbalthago PS (v. Contendros 2) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren in 41,75 secoden. Marc Houtzager maakte het podium compleet. Hij reed Sterrehof's Calimero foutloos rond in 43,00 seconden, voldoende op het brons in de wacht te slepen. 

De vierde plaats was voor Niklaus Schurtenberger weggelegd. Hij kon in het zadel van C-Steffera (v. Clarimo) een foutloze ronde achter zijn naam noteren in 43,00 seconden. Lars N Pedersen en Boegegaarden Gladiola (v. Boegegaardens Grafs Stakkato) maakten de top vijf compleet na een foutloze barrage in 43,74 seconden. 

Ruben Romp kon zich met Hanouk V (v. Cannabis Z) op de tiende plaats klasseren. Voor Willem Greve en Pretty Woman van't Paradijs (v. Vigo d'Arsouilles) was er een dertiende plaats met één puntje voor tijd in de basisronde.

Ook in de andere rubrieken waren er heel wat Nederlandse klasseringen. Zo eindige Nick Nanning met Melvin N (v. Zento) op een zesde plaats in het 1m30 van de Bronze competitie. Het duo noteerde een foutloze ronde achter hun naam in 73,33 seconden. In het 1m40 van de Gold competitie sprong Wout-Jan van der Schans naar een derde plaats. In deze twee-fasen-rubriek reed hij AS Eden (v. For Fashion) foutloos rond en klokte af in 29,29 seconden. In het 1m30 van de Gold competitie was het opnieuw Ruben Romp die in de prijzen kon springen. Dit keer reed hij Hiek'N (v. Falaise de Muze) foutloos rond in 70,02 seconden, dit leverde hem de vierde plaats op. In het 1m40 zorgde Sidney Eras voor een Nederlandse klassering door met Niagara de Muze (v. Nabab de Reve) naar de zevende plaats te springen.

Klik hier voor alle resultaten