De overwinning ging in deze rubriek naar Kamil Papousek. Hij rekende op Come Fly om in 65,19 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef hiermee Lauwrence Green voor die met Harriet (v. Breitling LS) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Ook deze KWPN-merrie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 66,67 seconden. Luciano Zandvliet en Issey (v. Dexter R) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,74 seconden. 

Voor Barbara Steurer-Collee (Lucy 709) en Bronislav Chudyba (Glierite) was er een vierde en een vijfde plaats. 

Ook in de finale voor 5-jarige paarden kon Zanvliet zich klasseren. Dit keer rekende hij op Nice Girl Dito en Joppers V Z om respectievelijk naar de derde en de vierde plaats te springen. Voor Sebastien Kapel (Vanda Bugatti) en Madée Schuttenbeld (Bp Finn Mccool) was er ook een klassering in deze rubriek.

Madée Schuttebeld schreef dan weet het 1m25 van de CSI1* competitie op haar naam. Zij reed Piccolo R (v. Centauer Z) naar de overwinning door in 29,25 seconden een foutloze ronde te springen. Sander Geerink (Let's Go R) eindigde in deze rubriek op de zestiende plek, ook nog goed voor een mooie klassering.

In de rubriek voor 6- en 7-jarige paarden zorgde Sander Geerink voor de beste Nederlandse prestatie. In het zadel van Zadoc Adelheid Z sprong hij na een foutloze ronde in 31,93 seconden naar de vijfde plaats. Voor Gerco Schröder en Lorona (v. Grand Slam) was er een zevende plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 32,80 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten