Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Reve), een combinatie die zilver behaalde op het EK, sprongen ook hier naar de tweede plaats. Ze lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 35,65 seconden. Bunoit Moeskops en Kiarado (v. Diarado) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,87 seconden. 

Lilly Attwood (Calvaro's Up to Date) en Gilles Dunon (Fou de toi vd Keihoeve) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden was Odile Gierech de beste. Zij reed Tirelire T&L Z (v. Toulon) foutloos doorheen het parcours waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd en klokte af in 58,11 seconden. Bart Anthonissen en Peter-Pan (v. Tangelo vd Zuuthoeve) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 60,06 seconden; De Nederlander Loewie Joppen maakte de top drie compleet. Hij kon in het zadel van Pallieter vd N. Ranch een foutloze ronde springen en finishte in 60,84 seconden. 

Klik hier voor de resultaten

1m35 CSI2*

In het 1m35 van de CSI2* competitie was Odile Gierech opnieuw de snelste. Dit keer stuurde ze Diane de Riverland (v. L'Arc de Triomphe) foutloos rond en stopte ze de chrono na 58,83 seconden. Logan Fiechter volgde met Sam vd Tojopehoeve Z op de tweede plaats. De Nederlandse combinatie liet het hout onaangeroerd en klokte af in 58,89 seconden. Charlotte Bettendorf en Manolo Z (v. Mylord Carthago) vervolledigden de top drie na een nulronde in 58,99 seconden. 

Erika Lickhammer-Van Helmond (I'm a Dancer) en Hamza Mahmoud al Kiswani (Ellinor d'Quipeggio) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. Sandr Geenen (Lover Boy) en Dirk Demeersman (Odelina van't Merelsnest) sprongen ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten