CSIU25 GP

De omloop over een hoogte van 1.45m bleek niet al te makkelijk. Acht combinaties maakten het tot in de barrage en slechts vier van hen bleven dubbel foutloos. Nauta reed uiteindelijk met Kia Maria vd Potaarde de snelste ronde en wint zo de proef. Het zilver was voor de Fransman Mathis Burnouf met Tabalou PS. Hun tijd van 36,88 seconden was slechts zes honderdsten van een seconde te traag. Elisa Held en Edonja G pakken brons met een tijd van 38,80 seconden. 

Denemarken claimde plaats vier met Benedikte Rie Truelsen en Cassina Z, Lilly Landgren en Touch of Chilli eindigden vijfde. 

Lisa Bongers was de beste Nederlander met Donbalian op plaats zeven, Teddy van de Rijt en Gino eindigden tiende. 

Children GP

Ook de Children's Grand Prix werd afgewerkt. Het goud en het zilver waren voor Zweden met Mathilda Hanssen en Rubio Monocoat Electric op één en Loviza Ardenmark met Juvente van de Kakebeek op twee. De Finse Jone Illi mocht dankzij Eolita L plaatsnemen op het laatste schavotje van het podium. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Estee Bomere met History Van't Ameldonk Z en Alberte Filuca Brünning Conradsen met Medina. 

Voor ons land sprong Maud Agterberg met onder het zadel Eloubet naar plaats zeven, Quinten ter Harmsel eindigde met Unicstar de Courcy op de negende plaats. 

Klik hier voor de resultaten.