De winst van deze rubriek ging naar Stephanie Haelterman en Indiana Jones van het Krekelhof (v. Concorde) voor België. Zij wisten het hout onaangeroerd te laten in een tijd van 33,32 seconden. 

Op vier staat opnieuw ons land te pronken onder leiding van Odile Van Der Gragt met Balouca (v. Namelus R). Catherine Tonna kon met Girl RV (v. Quality Time TN) naar een vijfde plaats in het klassement rijden. 

Roosmaryn Roelofs (Baloustair) wist met een zevende plaats voor nog een andere Nederlandse top tien klassering te zorgen. 


Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.20m rubriek wist Odile Van Der Gragt opnieuw naar een vierde plaats te rijden voor Nederland. Dit kon hij doen met met Hurby (v. Harmony). De winst was voor Lisa Deschamps en Safir Des Champs Z (v. Shiroccodes Chaines). Zij wisten een foutloze én zeer snelle ronde te rijden van 32,57 seconden, zo'n twee seconden sneller als Estelle Gerard. Zij reed met 34,52 seconden naar een tweede plaats. Dit kon ze doen in het zadel van Dior Van Berkenbroek (v. Diamant De Semilly). Op drie zien we Pascale Adam en Ensor Des Hayettes. Zij wisten het hout in de lepels te laten liggen in een tijd van 35,07 seconden. 


Klik hier voor de resultaten.