Joly reed op haar beurt Faylinn de Fondcombe (v. Lando) naar het zilver door in 39,52 seconden een foutloze ronde te springen. Dennis Caubergs zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij nam niet enkel de derde maar ook de vierde plaats mee naar huis. Voor de derde plaats haalde hij Domo Z (v. Dominator 2000 Z) van stal. Het duo hield de nul op het scorebord en finishte in 40,14 seconden. Voor de vierde plaats haalde hij Lanna Paulowna VG (v. Kannan) van stal. Caubergs noteerde ook hier een foutloze ronde en finishte in 40,39 seconden.

Maxiume Rius (Patron van de Dweerhoeve) vervolledigde de top vijf.


Klik hier voor de resultaten

Bij de 6-jarige paarden slaagden er achttien combinaties in om een foutloze eerste ronde te springen. Een barrage met achttien moest dus over de winnaar beslissen. Die winnaar werd de Belgische Ines van den Bosch. Zij kon in het zadel van Chacco Khaan Z (v. Cornet Obolensky) een pijlsnelle ronde springen in 36,40 seconden. Ze liet hierbij alle balken in de lepels. Lars Kuster volgde op de tweede plaats. Hij noteerden een nulronde achterzijn naam met Don Tarpania Z (v. Dominator 2000 Z) en finishte in 37,29 seconden. De Zweed Alexander Zetterman maakte de top drie compleet. Hij reed Gorklinthgards Caspian Dwb (v. Carrera VDL) foutloos naar de finish in 37,91 seconden.

Voor Benedikte Serigstad Endresen (A Wonderfull Krista Z) en Sacha Beghuin (Little Baby d'Alphi) vervolledigden de top vijf na foutloze rondes in respectievelijk 38,30 en 38,37 seconden.

Klik hier voor de resultaten