Isidoor van Rompaey en Miss Cloe Odth Z (v. Mr. Cielo Odth Z) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden erin een foutloze ronde te springen in 27,64 seconden. Thibeau Spits eindigde zowel op de derde als op de vierde plaats. Voor de derde plaats haalde hij Precious Dwerse Hagen (v. Cornet Obolensky) van stal, voor de vierde plaats rekende hij op Ceatlin vd Heffinck (v. Chacco Blue). 

De top vijf werd vervolledigd door Bart Anthonissen (Pirocco Castanoo). 

Bij de 5-jarige paarden reed Isidoor van Rompaey naar de overwinning. Dit keer rekende hij op Nalu Z (v. Nabab de Reve) om in 28,69 seconden een foutloze ronde te springen. Tom Sneppe en Camille van de Lentakker Z (v. Comme Il Faut) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en klokten af in 28,81 seconden. Bart Anthonissen en Quelmel de Muze (v. El Torrereo de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,32 seconden.

Tobias Meyer (Con Sugar-H Old) en Davy Celis (Interfest Latif II S) vervolledigden de top vijf. 

Ook bij de 7-jarige paarden was Kim Emmen de beste. Dit keer rekende ze op Rockwell RC (v. Kannan) om in 24,68 seconden een foutloze ronde te springen; Hendrik Denutte en Nevada Quality Z (v. Numero Uno) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 24,71 seconden. Piet Raijmakers Jr en Jadzia (v. Van Schijndel's Rascin) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 24,99 seconden.

Tom Sneppe (Origi van de Lentakker) en Georges Trulemans (Oran D de Bois Mesange) vervolledigden de top vijf. 

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van John Steeghs (Jardin) en Geertje van Aarle (Jordi Alba V).

Klik hier voor de resultaten