Kim Emmen reed op haar beurt Fixit (v. Diamant de Semilly) naar de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en stopten de chrono na 33,92 seconden. Jur Vrieling en Kallmar VDL (v. Carrera VDL) maakten de top drie compleet. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 34,61 seconden.

Voor Bart Anthonissen (Peter-Pan) en Patrick Jonkmans (Picco) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats. Laurie Touw kon Vienna de Laubry (v. Vigo d'Arsouilles) naar de negende plaats rijden. Suzanne Tepper (VDL Quickthago) volgden op plaats twaalf.

Bij de 5-jarige paarden was Kim Emmen de beste. Dit keer reed ze Chacera (v. Harley) foutloos rond in 32,47 seconden. De Braziliaan Fracisco José Mesquita Musa nam de tweede plaats voor zijn rekening. Hij rekende op Miss Blue Z (v. Couperus) om in 33,03 seconden een foutloze ronde te springen. Tobias Meyer en Barr Bassid-H (v. Balou du Rouet) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,21 seconden. 

Voor Ugo Berrittella (Amoretto du Rombout Z) en Logan Leemans (Quinette van de Padenborre) was de vierde en de vijfde plaats weggelegd. 

Ook bij de 7-jarige paarden zorgde Kim Emmen voor de beste Nederlandse prestatie. Ze reed Rockwell RC (v. Kannan) naar de derde plaats door in 33,08 seconden een foutloze ronde te springen. Jack Ansems en J'Espere (v. Comme Il Faut 5) eindigden net buiten de top vijf op de zesde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 35,96 seconden. Laurie Touw (Jawel) sprong ook in de top tien. 

Klik hier voor de resultaten