Gerrit Nieberg volgde met Chactus (v. Chacco-Blue) naar de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 38,34 seconden. Jérôme Guery en Tango zorgden voor de beste Belgische prestatie. Zij sprongen een foutloze ronde in 38,34 seconden. Dat leverde hen de derde plaats op. 

William Funnell (Billy Alpen) en Kevin Jochems (Carte Blanche) vervolledigden de top vijf. 

Kim Emmen kon zich ook klasseren. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Conbago (v. Contendros) en finishten in 42,85 seconden. Dit leverde haar de negende plaats op. 

6-jarigen 

Bij de 6-jarige paarden reed Doron Kuijpers naar de overwinning. Hij rekende op Cash It (§v. Comme Il Faut) om in 790,61 seconden een foutloze ronde te springen. Jane Richard Philips en Aequitus vh Bergerhof Z (v. Andiamo Z) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishte in 71,00 seconden. Emma Stoker en Smudo (v. Stolzenberg) namen de derde plaats mee naar huis; De Britse amazone kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 72,18 seconden. 

Kim Emmen (Presley Midnight du Champ du Bois) en Adam Morgan (Karien EB) maakten de top vijf compleet. 

Big Tour 1m35

In het 1m35 ging de overwinning naar Mariano Martinez Bastida. Hij reed Hybalia (v. Tygo) foutloos naar de finish in 58,36 seconden. Annika Axelsson was met Bellona Olympic Z (v. Bonaparte Z) goed voor de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 62,89 seconden. Doron Kuipers sprong hier naar de derde plaats. Hij kon in het zadel van I Like vh Heerenhuijs (v. Dallas VDL) een foutloze ronde springen in 63,87 seconden. 

Hendrik-Jan Schuttert (Stakkaire Gold) en Pilar Lucrecia Cordon (Seawilliw) vervolledigden de top vijf. 

Kim Emmen (Warriors Glory) eindigde hier op de veertiende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten