Ze bleef hiermee de Nederlandse Julia Bouthoorn voor die met S-Klass ST op de tweede plaats eindigde. Hun proef werd door de jury met een totaal van 67,990% beloond. Maeva Delage en Dance du Loup Pendu vervolledigden het podium met 67,402% als totaalscore. 

Eva Pagnotta (Dalady) en Karen Nijvelt (Top's Go For It) vervolledigden de top vijf.

Young Riders

Bij de Young Riders trok Arthur Barthel aan het langste eind. Hij reed Bambino de Masse naar een totaal van 70,931%. Hij bleef hiermee de beste Nederlandse combinatie, Amber de Groot en Homemade, voor die de tweede plaats mee naar huis namen. Voor Marie Schiltz en Quantina W was er een derde plek. 

Junioren 

De rubriek voor Junioren werd gedomineerd door Duitse amazones maar ook Lara van Nek liet zich opvallen. Zij reed Fariska naar 67;549% wat haar de zesde plaats opleverde. 

Pony's

Bij de pony's ging de overwinning naar Fanny Jöbstl. Zij reed Dynasty naar de winst met 72,478%. Esmee Boers en Orchards Red Prince namen de tweede plaats mee naar huis. Ze kregen een totaal van 71,081% achter hun naam. Jill Kempes en Next Black Magic namen de derde plaats mee naar huis. 

Morgan Walraven (Devill's Kiss Naoni) en Antonia Roth (Daily Pleasure WE) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten