Uiteindelijk was het de jongste groep in het circuit die de overwinning in de wacht sleepte: The London Knights. In de eerste ronde sprongen teamgenoten Nicola Philippaerts (Katanga vh Dingeshof) en Emily Moffit (Winning Good) naar een nulronde maar moesten één tijdsfout noteren. Olivier Philippaerts maakte met Le Blue Diamond v't Ruytershof één springfout en ook hij was net niet snel genoeg. Wel gingen ze met een totaal van zeven strafpunten de tweede ronde in, wat hen aan de leiding zette. In de tweede ronde deden ze wat niemand anders kon: alledrie foutloos blijven. Hun totaal van 7 strafpunten bleef onveranderd en dus winnen zij de grote GCL Super Cup Finale! 

Het team van de Paris Panthers volgde met een totaal van 18 strafpunten op de tweede plaats. Darragh Kenny en VDL Cartello verzamelden een totaal van 4 strafpunten over twee rondes en zetten daarmee de beste prestatie neer voor het team. Gregory Wathelet maakte met Nevados S ook maar één springfout maar moest hier een tijdsfout bij noteren. Harrie Smolders en Monaco verzamelden een totaal van 9 strafpunten over twee rondes. 

Het brons was voor de Berlin Eagles. Ludger Beerbaum en Mila bleven in de eerste ronde foutloos maar kregen ook één tijdsfout te verwerken. Daarbovenop brak de Duitser ook een vinger, wat zijn aantreden in de tweede ronde in gevaar kon brengen. Christian Kukuk en Checker noteerden 9 strafpunten, Philipp Weishaupt en Coby acht... Beerbaum startte alsnog in de tweede ronde en maakte daar één springfout. Een team totaal van 22 strafpunten deed hen op de derde plaats eindigen. 

Foto: Tomas Holcbecher/Equnews