Christian Ahlmann en Dominator 2000 Z kregen één fout en een puntje voor de tijd. Malin Baryard -Johnsson en H&M Indiana noteerde één foutje. Max Küher en Elektric Blue P kregen twee fouten. Dit brengt hen op een totaal van 17 strafpunten. 

Valkenswaard United mocht plaatsnemen op de tweede plek. 's Werelds nummer één Peder Fredericson kon met Catch Me Not S de enige nulronde van het team behouden. Marcus Ehning en Stargold finishten met 12 strafpunten. Edwina Tops-Alexander kon Fellow Castlefield met één tijdsfout en vier punten voor een balk naar een totaal van 5 strafpunten rijden. Dit Valkenswaard United vandaag op een totaal van 17 punten. Omdat ze net iets trager waren van de Shanghai Swans belanden ze hiermee op de tweede plaats. 

De London Knights mogen ook alvast zeker zijn van hun plekje in de grote finale. Olivier Philippaerts en Le Blue Diamond v't Ruytershof noteerden vijf strafpunten. Emily Moffitt en Winning Good moesten het doen met negen punten. Nicola Philippaerts en Katanga vh Dingeshof reed de beste ronde van het team en kreeg één foutje. Dit brengt hen op een totaal van 18 punten en een derde plaats. 

Op vier zien we de Berlin Eagles. Daar wist Philipp Weishaupt met Coby voor de enige nulronde van het team te zorgen. Christian Kukuk en Mumbai noteerden 13 strafpunten. Ludger Beerbaum en Mila kregen vier punten voor een fout en één punt voor een tijdfout. Zij noteerden ook een totaalscore van 18 strafpunten vandaag maar waren een beetje trager dan de London Knights. Hoe dank ook, mogen zij zeker zijn van hun finaleplaats. 

De Paris Panthers noteerden een totaal van 19 strafpunten. Hiermee belandden ze op de vijfde plaats en nemen ze hun ticket voor de finale mee naar huis vanavond. Harrie Smolders en Monaco finishten met vijf strafpunten. Ook Gregory Wathelet en Nevados S noteerden vijf strafpunten. Darragh Kenny en Idaville d'Esprit moesten het doen met negen punten. 

Madrid In Motion is het zesde en laatste team dat zal mogen deelnemen aan de grote Play Offs in de finale. Met een totaalscore van 20 punten hebben ze hun ticket net nog binnen. Maikel van der Vleuten en Beauville Z reden de enige nulronde van het team. Mark McAuley en Jasco vd Bisschop lieten het hout onaangeroerd maar noteerden 1 tijdsfoutje. Marlon Modolo Zanotelli en Like A Diamond van het Schaek waren goed op weg maar kregen een weigering. De BWP'er leek van slag te zijn en maakte nadien enkele springfouten waardoor het duo 19 strafpunten moest noteren. Dit bracht het team op een totaalscore van 20 punten.

Klik hier voor de resultaten. 

Deze teams konden zich niet kwalificeren voor de finale en vallen na vanavond dus af: Prague Lions, St Tropez Pirates, Miami Celtics, Doha Falcons, Hamburg Giants en New York Empire. 

Foto: Tomas Holcbecher