In de CSI1* 1.20m rubriek nam Fleur Jongejans de overwinning mee naar huis. Zij kon rekenen op Cekinalita B Z om in 30,02 seconden naar de eerste plaats te rijden. Tobias Luikens nam genoegen met een tweede plaats. Hij kon rekenen op Indepence Van Hazelberg (v. If Ever 111) om in 30,35 seconden foutloos over de finish te rijden. Eline Goethals nam de derde plaats voor haar rekening en kon in het zadel van Ella Bella du Mystere (v. Con Air) een tijd noteren van 32,55 seconden. 

Een andere Nederlandse klassering was er voor Iris Lambrichs (Coco Jamboo). 

Klik hier voor de resultaten. 

Leon Thijssen zorgde voor een bronzen lintje in de CSI2* rubriek over een hoogte van 1.35m. In het zadel van Granito Noordenhoek (v. Corland) reed hij de derde beste tijd van 27,24 seconden. Felix Hassmann mocht de ereronde leiden. Hij kon rekenen op Catch Me 67 (v. Cellestial) om in 26,07 seconden naar een eerste plaats te rijden. Alexander Housen en Grafitti P (v. Boegegaardens Grafs Stakkato) werden zo van de overwinning gehouden en namen genoegen met een tweede plaats. 

Emma Bocken (Rinken Z) reed naar de vijfde plaats. Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Teddy van de Rijt (Itcho Van 'T Ruytershof) en John Steegs (Champion Ps Z). 

Klik hier voor de resultaten.