Patrick Jonkmans kon rekenen op Bay van het Langwater (v. Wiensender) om in 74,35 seconden de winnende tijd neer te zetten in deze 1* GP kwalificatie. Jaroslaw Koziarowski en Jamiro van het Equietanerhof (v. Winningmood) snelde in 75,46 seconden naar de tweede plaats. Oliver Pisarik en Forever (v. Otangelo) noteerde een tijd van 75,53 seconden en eindigde derde. 

Emma Bocken (Sympathie 60) nam genoegen met een vierde plek. Andres Vereecke (Gavaronne V/H Nederhof) verzekerde nog een vijfde plaats. 

Tot slot verzekerde Johnny Pals (Excentriek) nog een elfde plaats in het klassement. 

Ook in de Youngster Tour liet Emma Bocken van zich horen. In de rubriek voor de zeven- en achtjarigen snelde ze met Kadessa Z (v. Kannan) naar het brons. Joey Alberti (Corona Z), Ivo Biessen (Tourelle Z) en Logan Fiechter (Dominos) zorgden voor nog andere Nederlandse klasseringen. Bij de vijf- en zesjarige paarden verzerkde Johnny Pals (Grand Amour) een vijfde plaats. Lindsey Lebens (Electric Dance af Z) werd nog elfde. Vervolgens klasseerde in de 1* 1.15m proef Pascalle Lienesch met Hello Sunshine (v. Chello III VDL) zich nog als tweede. Tenslotte reed Ruben Romp (Inflame GO) in de CSI2* 1.45m Grand Prix kwalificatie die eveneens meetelde als Longines Ranking, nog naar een top tien klassering met een negende plek. 

Klik hier voor de resultaten.