Bart Clarys en Oxygene du Marais DD (Kannan) waren ruim de snelsten bij de 7-jarigen. Hun tijd van 27,05 seconden was een onhaalbare kaar voor Sofia Westborg die met Cara 199 (Chap II) en 28,67 seconden tweede eindigde. Het brons was voor Kim Emmen en Lady Angeles (Los Angeles), en een tijd van 29,48 seconden. Emmen nam ook de vijfde plaats voor haar rekening met Rockwell RC (Kannan). Cora Sharkey en Lisboy Mermus (Mermus R) waren terug te vinden op plaats vier.

Bij de 6-jarigen schreef Kim Emmen de proef op haar naam met Bentley 7. De combinatie bleef in de tweede fase foutloos in de onklopbare tijd van 27,24 seconden. De rest van de top vijf kleurde volledig Belgisch. Guy Janssens was met Kasanova Z (Kannan) iets meer dan een seconde trager en eindigde zo op de tweede plaats, voor Bart Anthonissen die met Peter-Pan (Tangelo vd Zuuthoeve) en 30,03 seconden op drie eindigde. 

Op vier staat Steve Lefevre met Paola vd Bisschop (Lector Vd Bisschop), op vijf Dirk Demeersman met Chica vh Ven Z (Comme Il Faut). 

Ook plaats zes was voor Kim Emmen. Dit keer met Fixit (Diamant de Semilly).

De proef voor 5-jarige paarden werd gewonnen door Francisco José Mesquita Musa met Miss Blue Z (Couperus). In een tijd van 29,69 seconden lieten zij de concurrentie achter zich. Kim Emmen nam met Chacera (Harley) in 30,07 het zilver mee naar huis. Ugo Berritella en Amoretto du Rombout Z (Andiamo Semilly) vervolledigen met 30,19 seconden het podium. 

De vierde plaats staat op naam van Dimitri Natsis met Lime 'N Ice, Tobias Meyer en Barr Bassid H (Balou du Rouet) eindigden vijfde.