Bert Jan Van de Pol en Looyman Z (v. Numero Uno) snelden in 60,02 seconden naar de eerste plaats. De Zwiterse Stefanie Breitenstein en Impact (v. El Salvador) verzekerden zilver met een tijd van 60,24 seconden. De top drie werd aangevuld door Maximilian Vogel met Gretchen 63 (v. Quiwi Dream) in 61,58 seconden. 

Leonie Peeters en Kameroen hielden de Belgische eer hoog en eindigde vierde. Carlos Ribas en Trix (v. Asterix E Z) volgden op de vijfde plek. 

Bert Jan Van de Pol scoort ook top drie plaats in 1.30m proef 

In de 1.30m rubriek verzekerde Johnny Stevens met Huppy Boy Z (v. Huppydam des Horts) de overwinning in 55,62 seconden. Bert Jan Van de Pol scoorde ook hier een podiumplaats en snelde met Jersey Devil (v. Zirocco Blue) in 57,23 seconden naar de tweede plek. De Finse Aida Hamalainen en Calico (v. Casini i) vulden de top drie aan met een tijd van 61,05 seconden. 

Plaatsen vier en vijf kleurden volledig Nederlands met Joost Martens en Horizon Z (v. Nn) op vier en Renee de Weert en Laluna B (v. Eldorado vd Zeshoek) op vijf. 

Vervolgens waren er nog Nederlandse klasseringen voor Sophie Steenbakkers (Wielbraek's Perfect Color), Bo op den Drink (Jeleonald van de Eijkhof), Pascal Uytendaal (Calola) en Marlies van Soest (Coca Cola Z). 

Klik hier voor de resultaten.