In De Freestyle Graad 1 3* reed Annemarieke Nobel naar de tweede plek. Zij reed Doo Schufro naar een totaal van 75,434% en mocht zo met twee Britse amazones op het podium plaatsnemen. De winnaar kwam in handen van Mari Durward-Akhurst. Zij werd door vrijwel alle juryleden als winnares aangeduid. Haar score van 77,600% leverde haar en haar paard Athene Lindebjerg de gouden medaille op. Gabriella Blaken en Strong Beau vervolledigden het podium met een score van 74,380%.

In Graad 3 3* was er een volledig Nederlands podium. Tess Baijens-Van De Vrie en Happy Grace konden de jury het meest overtuigen. Hun Freestyle werd door de jury met een totaal van 77,674% beloond. Hiermee bleef ze Rixt Van der Horst ruim voor die met Eisma's Royal Fonq de tweede plaats voor haar rekening nam. Het duo scoorde een totaal van 74,590%. Lotte Krijnsen en Rosenstolz NOP sleepten de derde plaats in de wacht met een totaalscore van 73,187%.

In de Freestyle van Graad 4 3* zorgde Melissa Janssen voor de beste Nederlandse prestatie. Zij reed Royal Rubinstein naar een totaal van 75,760% en sleepte zo de tweede plaats in de wacht; De overwinning ging naar de Duitse Anna-Lena Niehues en Quimbaya 6. Het duo scoorde 77,425%. Nicola Naylor en Humerto L veroverden het brons met een totaal van 74,465%. 

In Graad 5 tot slot zorgde Britney de Jong voor een nieuwe Nederlandse overwinning. Zij rekende op Caramba NOP om in 79,265% naar de overwinning te rijden. Ze verpletterde hiermee haar eerste achtervolgers Isabell Nowak (Siracusa OLD) en Regine Mispelkamp (Pramawaldhof's Bayala). 

Klik hier voor de resultaten