Jolineke (v. Starpower) trok de knietjes op voor Feenstra en bleef foutloos in 58,36 wat hen op de zesde plaats liet belanden. Martens sprong dan weer foutloos op de rug van Indence H.J. (v. Falaise de Muze) in 58,58 en volgt zo op zeven. 

Voor Wout-Jan van der Schans noteren we eveneens een foutloze ronde op A.S Damascene (v. Emerald). Hun tijd van 61,28 was goed voor de elfde plaats. 

De Duitse Sophie Hinners was nogal gretig en nam twee plaatsen in de top drie voor haar rekening. Met Erevan de Flusel (v. Mylord Carthago) werd de amazone derde terwijl Grode Deern (v. Casall) naar twee reed. Guillaume Paroty reed naar de overwinning in het zadel van Furioso du Nevez (v. Canturo*Bois Margot). 

Olivier Philippaerts stond tot kort voor het einde nog met theoretisch brons in handen na zijn ronde met Odiena van Berimar (v. Kannan). Maar hun tijd van 57,18 werd nog verbeterd. Broer Nicola zat hen op de hielen en eindigde slechts negen honderdsten later en werd vijfde met Onyx van het Bremenhof (v. Emerald van 't Ruytershof). 


Volledige uitslag