In deze Grand Prix reed Alexander Housen in het zadel van Casillas van de Helle (v. Casall) naar de overwinning met een tijd van 36,28 seconden in de jump-off. Age Flapper en Ewottie (v. Quidam de Revel) volgden op een mooie tweede plaats in 40,11 seconden. Thalessa De Jong kon rekenen op Electra (v. Casall) om de laatste foutloze omloop neer te zetten en naar een derde plaats te rijden in 45,27 seconden. 

Joost Martens (Celebration R-M) werd vierde. Bruno Martins Costa (Bailarina) volgde op de vijfde plaats. 

Tot slot zorgden Noelle Van der Velde (Incroyable O) en Emma Bocken (Incaro ls) voor nog Nederlandse top tien klasseringen. 

In de 1.25m proef reed Raf Kooremans met Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) naar een tweede plaats. Noelle Van der Velde en Jarcona O (v. Mylord Carthago) zaten Kooremans op de hielen en eindigden tweede. Age Flapper (Jardorette J) was ook hier in de top vijf terug te vinden. Imke Jansen (Harobi) zorgde voor nog een Nederlandse top tien klassering. 

Ook in de 1.35m proef waren Noelle Van der Velde en Age Flapper in uitstekende doen. Noelle reed in het zadel van Haricot Verts O (v. Nabab de Reve) naar de tweede plaats. Age Flapper en Interessant N. volgde op drie. Patrick Lemmen (James Bond) sprong nog naar een vijfde plaats. 

In de 1.15m proef nam Alicia Bocken met Codeine Z (v. Cicero Z) een derde plaats voor haar rekening. Noelle Van der Velde (Le chiq O) was ook hier in de top tien terug te vinden. 

De 1.10m proef zag ook enkele Nederlandse klasseringen passeren met Charelle Van rooij en Hi Charline (v. Harley VDL) op drie en Sacha de Wit (Malibu O) op de vierde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: IG story De Peelbergen