Medium Tour

De Medium Tour was vandaag een proef tegen de tijd, zonder barrage over 1.25m. De Ier Caragh Charlton en Miss Belgium (v. Der Senaat 111) zetten de snelste foutloze tijd op het bord en staan dus op het hoogste schavotje. Eerste achtervolger op een dikke seconde is de Clotilde Rouze met Cyrrus des Chaines (v. Ensor van de Heffinck), die 63.83 bijeenreden. 
Op de derde plaats staat Imogen Beecroft met Chablis E.T. (v. Lord Z). Zij volgen op bijna vijf seconden, want kwamen in 68.78 over de eindstreep. 

Eerste Nederlander in de ranking is Journey van Eerd met Cooper (v. Casantos). Met hun 12e plek springen ze nog net in de prijzen. 

Resultaten


Small Tour

De Small Tour werd dan weer verreden over 1.15m, ook zonder barrage. Winnaar was daar Candice Farmer met Church Park Venus (v. Maximilian Voltucky) met een foutloze ronde in 70.18. Jakob Schaller en Cooper (v. Eurocommerce Washington) volgen, ook foutloos in 74.59. Met amper 0.09 verschil, op 75.08 vinden we op de derde plaats Charlotte Pals-Verhagen met Beau van de Hagenhorst Z (v. Big Star JR KZ). 

De vierde plaats is voor Niels Tacken met Camila Totalis Z (v. Cavalo Z). Charlotte Pals-Verhagen sluit niet alleen de top drie af, maar ook de top vijf. Met Madame de Tiji (v. Sea Cost Don't Touch Tiji Her) staat ze op de vijfde plek. 

Resultaten