Hoe exclusief de collectie veulens is, laat Ringo Star (catalogusnummer 15) zien, een indrukwekkende hengst van Carthago Z x Argentinus x Cassini I uit de directe moederlijn van Cristallo I & II. De lijst veelbelovende aakomende talenten is groot, zoals de hengst Calvero (catalogusnummer 2) van Cornet’s Quaprice x Diarado uit de moederlijn van de bekende Calvaro en Landadel, gevolgd door de hengst Con du Rouet (catalogusnummer 8), van Conthargos x Baloubet du Rouet x Weinberg. De grootmoeder van Con du Rouet is ook de moeder van Levantado, Bacarole en Baloutelli.

Vanilla Ice (catalogusnummer 13), een merrieveulen van Vigo d’Arsouilles x Action Breaker x Argentinus, komt uit de moederlijn van Banda de Hus, die op 1.60m-niveau heeft gespresteerd. Een andere zeldzaamheid is Cupid (catalogusnummer 36), een veulen van Carthago Blue uit de volle zus van Armitage. De stambomen van deze eliteveulens zijn van wereldberoemde spring- en dekhengsten, zoals Tangelo van de Zuuthoeve, Aganix du Seigneur, Clarimo, Comme Il Faut, LB Convall, Verdi TN, Eldorado van de Zeshoek TN, Diamant de Semilly, Chilli Willi en Nevados S.

U kunt op vrijdag 27 augustus online bieden via www.esi.auction of ter plekke op CSI Klein Roscharden. Twijfel bij eventuele vragen niet om contact op te nemen:

Hendrik Klatte +49 (0) 172 5213481
www.esi.auction