Fransman Sidney Dufresne lijkt de smaak te pakken hebben dit indoor cross seizoen. Na het verslaan van zevenvoudig winnaar Michael Jung in Stuttgart ging de Fransman er gister avond rond middernacht ook met winst van de indoor cross Genève vandoor. Met de 16-jarige Looping de Buissy (v. Quercus du Maury) won hij in een tijd van 145.38 seconden. De Duitser Dirk Schrade reed de 11-jarige Boleybawn Prince (v. Colin Diamond) naar de 2e plaats in 140.81 seconden.Enkel de top twee wist zonder fouten door de finish te komen. De Fransman Karim Florent Laghouag eindigde op de 3e plaats met Punch de L’Eques. De beste Nederlander werd Tim Lips op de zesde plaats met Brent. Merel Blom bracht de nog onervaren Chiccolino aan de start en werd uiteindelijk twaalfde. De uitslagen en video’s van deze proef zijn via deze link te raadplegen.