Zowel voor de CIC 2* als voor de CIC 3* wedstrijd is de overwinning dit jaar voor een Duitse amazone. Bij de CIC 2* won Flora Reemtsma met Ikarosz. Tim Lips eindigde met Tobruk op een 2e plaats en was daarmee de beste Nederlander. Met Brent, het paard waar Tim vorige week eventing kampioen werd is hij vandaag 6e geworden.

Het podium bij de CIC 3* wedstrijd werd volledig bezet door Duitse amazones. Pia Münker won met Louise M de overall wedstrijd. Freya Füllgraebe was met Oje Oje de beste in de cross country vandaag en klom daarmee op naar de 2e plaats in het algemeen klassement. Julia Krajewski werd met Lost Prophecy 3e. Met haar paard Samourai du Thot stond Krajweski tot vandaag aan de leiding in het 3*klassement, helaas had de combinatie tijdens de cross een kostbare weigering op hindernis 11.

De beste Nederlander was Raf Kooremans, met Cavalor ChaiChai behaalde hij een 6e en met MC B Vulcano  eindigde hij op de 7e plaats.