De Zwitserse ruiter Pius Schwizer was in het Franse Nancy een heleboel thuisruiters te snel af. Met een tijd van 38.27 dook hij in de barrage met de Balou Rubin (Balou du Rouet) onder de 38.69 die de Franse amazone Stephanie Hennequin op het bord zette met Black Pearl D'amont (v. Romano de L'Abbaye). 

Guillaume Roland Billecart en Ustica des Luthiers (v. Kashmir van Schuttershof) sloten het podium af met een foutloze rit in 39.02. 

Net naast het podium komt dan Eric Lelievre, die met 40.91 bijna twee seconden trager was met Cheyenne de la Voille (v. Nabab de Reve) dan Billecart. 

Om het Franse feestje compleet te maken, vervolledigt Cedric Angot met Big Star (v. Quick Star) de top vijf, met een ook foutloze barrage in 41.52. 

Verder vinden we nog Guillaume Paroty en L'Arc en Ciel Z (v. L'Arc de Triomphe) op 6, Mathilde Couturier en Carlotta de Labarde (v. Calvaro F.C.) op 7, Romain Duguet voor Zwitserland en Bel Canto de Boguin (v. Grenat de Grez) op 8 en terug voor Frankrijk Jacques Helmlinger en Tonic des Mets (v. Ogrion des Champs) op 9. 


De top tien wordt afgesloten door Philippe Rozier en Prestigio LS La Silla (v. Presley Boy), wat in totaal 8 Franse ruiters in de top tien maakt. 


Resultaten