Op het CSI de Peelbergen was er in het twee-fasen 1m20 in de eenster competitie Paul Janssen die een mooie overwinning op zijn naam schreef. Hij kon daarvoor rekenen op zijn KWPN-er Fontanarosso (v. Alba) met wie hij hier in een tijd van 28.41 seconden het overige deelnemersveld achter zich liet. Zo verwees hij de Braziliaanse Camila Mazza Smit naar de tweede plaats met Gulliver vd Grundhoeve Z (v. Grafiti vd Bisschop) die hier rondkwamen in 29.37 seconden. De Duitser Sebastian Elias maakte het rijtje compleet door zijn Montanus 27 (v. Monte Bellini) naar de derde plaats te sturen in 30.07 seconden.  
In de andere arena stond er een tweester twee-fasen 1m40 parcours. Hier waren het de Duitsers die een paar sterke ronden lieten zien. De winst ging naar Tim Rieskamp - Goedekring en zijn Calida Lauda (v. Calido I) met wie hij rondkwam in 27.98 seconden. De Duitse top eventer Michael Jung zadelde zijn Fischerchelsea (v. Check IN) voor deze rubriek en reed met haar naar een tweede plaats in 28.68 seconden. De Noorse amazone Oda Charlotte Lyngvaer noteerde met Cendy VDP (v. Triomphe de Muze) een derde plaats in 29.54 seconden.
Het beste Nederlandse resultaat in deze rubriek kwam van Tom Martens, die met Fleetwood (v. Clinton) naar de zevende plaats reed in 30.85 seconden.
Klik hier voor alle resultaten