Pedro Veniss volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Boeckmanns Lord Pezi Jr (v. Böckmann's Lord Pezi) een foutloze ronde springen in 26,03 seconden. Juan Ramons en Iorio (v. Shindler de Muze S) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 26,39 seconden. 

Georgia Tame (Z7 Caretina) en Robert Turchetto (Baron) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Kim Emmen zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Terwijl het Nederlandse team de kleuren verdedigt in Praag, kon de Nederlandse amazone hier op CSI4* niveau de eer hoog houden. Ze reed Jack van het Dennehof (v. Toulon) foutloos naar de finish in 27,05 seconden.

Klik hier voor de resultaten

1m35 CSI4* 

Ook in het 1m35 van de CSI4* competitie kon Emmen de Nederlandse eer verdedigen. Dit keer reed ze Cendrillon du Ruisseau Z foutloos rond in 30,25 seconden. Dat leverde haar de tweede plaats op. Ze moest enkel Gianni Govoni voorlaten met Tinka's Queen. De Italiaanse combinatie sprong foutloos rond in 29,79 seconden. Jason Smith en Cagno (v. Casall) vervolledigden het podium. 

Klik hier voor de resultaten

1m30 CSI4* 

In het 1m30 reed Thalessa de Jong naar de vierde plaats. Met Kattandro (v. Contendro) onder het zadel, klokte ze na een foutloze ronde af in 64,61 seconden. Jacob Hellström en Caliban H (v. Cathageno) namen de overwinning mee naar huis na een foutloze ronde in 60,16 seconden. Riccardo Pisani vervolledigde het podium op de tweede (Nutcraker) en derde (RG Comme Il Faut) plaats.

Klik hier voor de resultaten