Hiermee liet ze Siebe Leemans achter zich die de tweede plaats voor zijn rekening nam. In het zadel van Gem vd Riloo Z (v. Gemini CI XX) kon hij alle balken in de lepels laten en klokte hij af in 34,97 seconden. De derde plaats was voor Antoine Ermann die op zijn beurt Etna Kervec (v; Classic Bois Margot) zonder fouten doorheen de barrage stuurde in 36,73 seconden. 

Sebastien Kapel (Uno du Thot) en Yingfeng Bao (Camillo de Beussent) vervolledigden de top vijf. 

Kim Jacobs (J. Elghorla van Beek) kon zich ook in de top tien klasseren.

Niet enkel de CSI1* ruiters, ook de CSI2* ruiters kregen hun Grand Prix al voorgeschoteld en daarin zorgde Joy Lammers voor een Nederlandse overwinning. In het zadel van First Boy BB (v. Hamlet) liet ze alle concurrentie achterwege door in 48,08 seconden een foutloze ronde te springen. 

Wilma Hellström en Sam van de Helle (v. Stakkato) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde in 48,96 seconden. Olivier Lazaras mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Hij reed Conbalthago PS (v. Contendros) foutloos naar de finish in 49,41 seconden. 

Michael Greeve (Watermill Art Sfn) en Wesley Newlands (Django du Lys) maakten de top vijf compleet. Willem Greve kon zich met Minute Man (v. Vigo d'Arsouilles) net buiten de top vijf op de zesde plaats klasseren. Kevin Jochems (Camilla van de Helle) kon zich ook in de top tien klasseren.

Klik hier voor alle resultaten