Op het terrein van Hippisch Geesteren weet Rob Wiefferink opnieuw de klasse Z op naam te schrijven. In dit Twee-Fasen special parcours stuurde hij Ghianula A naar de winst. Hij bleef er Jan Diepman voor die Gidon zadelde en hier op een tweede plaats eindigde. Diepman had zijn paarden vanmiddag goed aan het lopen want ook met Honnarissa was er in deze rubriek nog een derde plaats. Op vier eindigde Daan van Geel met Hulde G, terwijl Niels Nanning zijn Fanlac N naar de vijfde plaats stuurde.

Elisa van de Craats in Z direct op tijd

In het Z direct op tijd stuurde Elisa van de Craats haar Calico Z naar de overwinning. Ook hier is het Jan Diepman die de tweede en derde plaats voor zijn rekening weet te nemen. Met Heavy Plot eindigde hij op de tweede plaats, terwijl hij Favorite naar de derde plaats stuurde. Caroline Müller en Helena grepen de vierde plaats, voor Thomas Krone die met Getway vijfde werd.

Klasse Z/ ZZ

Een Twee-Fasen Special voor de klasse Z/ZZ was nog voor Sanne Dokman met Evita. We zien Jan Diepman en Favorite opnieuw terug op de tweede plaats en Elise van de Craats stuurt haar Calico Z ditmaal naar de derde plaats. Lysanne Kruizinga en Erunella D worden derde.