Kasper de Boeck stuurde Hachiko (Eldorado vd Zeshoek) naar de zege in de Grote Prijs kwalificatie voor Young Riders, met maar liefst tien seconden voorsprong. De tweede plaats werd ingevuld door de Deense Molly Øvlisen Fisher in het zadel van Casirus (Casiro). Op drie kwam de Canadese Cassidy Rein op de KWPN'er Habab-W (Nabab de Reve).

Wouter Enzerink verzekerde het beste Nederlandse resultaat en werd op de rug van de KWPN'er Kaboom (Kannan) vijfde. Logan Fiechter volgde met Hathina (Harley VDL) zevende. 

Bij de Junioren kwam de overwinning toe aan de Zangersheide ruin Calviska de La Falize Z (Calvados Z) onder Camilla Rossi. De Nederlands gefokte Helaiza (Warrant) bezorgde Abdalla Hamad Ali Al Kirbi de tweede plaats. De Nederlandse paarden hadden het voor het zeggen in de top vier, met de derde plaats voor Lavesther (Elvis ter Putte) met Sheikh Mohammed Jassim A J Al Thani. Izzy Waldman was de beste Nederlandse en behaalde de vijfde plaats op Boom (Kannan).

Yoni van Santvoort wint 1m35 Young Riders rubriek

Op een hoogte van 1m35 schreef Yoni van Santvoort de proef op naam met Jarizona van de Muggenhoek (Arizona). Logan Fiechter volgde net buiten het podium op vier met de 8-jarige Quebec vd Middelstede (Otangelo). Nikita Cheung besloot met Noberlina vd Laarseheide Z (Nabab de Reve) op plaats zes. 

Resultaten