In de tweede ronde noteerde Henrik von Eckermann het beste resultaat met zijn Nederlands gefokte merrie, Glamour Girl (VDL Zirocco Blue). Het paar was net geen drie seconden voor op de Ier, Denis Lynch met de 11-jarige AES-hengst, Vistogrand (Fantaland). Op ruim één seconde volgde Michael Duffy in het zadel van de 12-jarige SF-ruin, Calypso de Beaufour (Diamant de Smeilly).

Net buiten de top drie strandde Mathijs van Asten op een vierde plaats. Op de rug van zijn 15-jarige Sirocco (Balou du Rouet) bleef de Nederlander, Sophie Hinners met de 12-jarige BWP-ruin, Iron Dames my Prins (Zilverstar T, ex. My Prins van Dorperheide) voor.

Riesenbeck International wint GCL manche

De Global Champions League kwam op naam van Ludger Beerbaum zijn team, Riesenbeck International. Voor het team kwamen Philipp Schulze Topphoff met Carla NRW (Comme Il Faut) en Philipp Weishaupt met Coby 8 (Contagio) aan de start. Beide combinaties bleef tweemaal foutloos.

Richard Vogel en Scott Brash loodsten New York Empire naar de tweede plaats. Beide ruiters deden over de twee omlopen een paardenwissel. Scott Brash hield het foutloos met zowel Chadora Lady (Chacco-Blue) als Hello Valentino (Diamantino). Richard Vogel noteerde een foutloze eerste omloop met Phenyo van het Keysersbos.

Cannes Stars finishten derde.

Individueel klassement

Team klassement