Jérôme Guery, die in Spanje al in erg goede doen was, moest vrede nemen met de tweede plaats. Zijn 9-jarige Haquinsa (v. Sandro Boy) liet alle balken in de lepels en finishte in 40,80 seconden. Wout-Jan van der Schans en A.S Damascene (v. Emerald) vervolledigde het podium. De Nederlander stuurde zijn merrie zonder springfouten door het parcours en finishte in 42,47 seconden. Eerder vandaag kon hij in het 1m30 van de Gold competitie ook al naar een vijfde plaats springen in het zadel van AS Havana (v. Diamant de Semillly) 

De top vijf van de rankingrubriek werd vervolledigd door Mariano Martinez Bastida (v. Thunder vd Zuuthoeve) en Harm Ladhe (v. Cantos). 

Marc Houtzager eindigde op zijn beurt net buiten de top vijf op de zevende plaats. Zijn Loeca ND (v. Gino) liet tijdens het basisparcours wel alle balken in de lepels maar eindigde nipt buiten de tijd wat hen een puntje voor tijd en de zevende plek opleverde. Sane Thijssen kon zich met Perlouka vh Schanshof (v. Harley) op de twaalfde plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m30 van de Silver competitie hielden Yoni van Santvoort en Majeur S (v. Bamako de Muze) de Nederlandse eer hoog. Het duo eindigde op een achtste plaats na een foutloze ronde in 71,99 seconden.

Klik hier voor de resultaten